Ik ben Sabine Ramp, geboren op 28-09-1985 en alleenstaande moeder van 4 lieve dochters. Mijn dochters zijn: Lisa, geboren op 25-10-2008, Joëlle, geboren op 10-09-2010, Femke, geboren op 07-06-2012 en Wendy, geboren op 27-11-2018.

In het dagelijkse leven ben ik machinist bij de Nederlandse Spoorwegen waar ik via allerlei andere baantjes op 1 augustus 2016 ben begonnen.

Na de interne opleiding bij de NS afgerond te hebben ben ik sinds 01-07-2017 als volledig bevoegd machinist zelfstandig de treinen aan het rijden en heb al de nodige dingen beleefd in die tijd.

Om die belevenissen eens bij elkaar op te schrijven leek het mij leuk om een blog te gaan beginnen. De eerste reeks berichten zal gaan over de periode die al geweest is, aangezien het een lange periode is en vooral de bijzondere diensten zijn bijgebleven zullen de eerste berichten over die diensten gaan.

Tegen de tijd dat ik redelijk bij ben met de berichten hoop ik per week minimaal 1 bericht te gaan plaatsten over de diensten die ik die week gehad heb. Daardoor zullen er ook meer berichten komen die gaan over het normale reilen en zeilen tijdens een dienst en hopelijk een goed beeld ontstaan over het vak machinist.

Ik hoop dat jullie de berichten met plezier en interesse zullen gaan lezen, uiteraard hoor ik graag wat jullie van de berichten vinden en wat er misschien anders of beter kan.

Heel veel leesplezier gewenst!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam en E-Mail bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.